Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fa vázszerkezetes kivitelezők képes leírás - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu
részletek »

Fa vázszerkezetes kivitelezők - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konnyuszerkezetes-haz.tlap.hu » Fa vázszerkezetes kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 11 db
Arcusbau kft

Arcusbau kft

Könnyűszerkezetes vagy hagyományos technológiával épülő családi házak, gerendaházak, sorházak, hétvégi házak, mezőgazdasági - és ipari csarnokok, egyéb épületek kivitelezése, továbbá bontási és földmunkák. Kedvező áron, rövid határidővel! Kérem, forduljon hozzánk bizalommal! Ajánlatkérést követő 72 órán belül alaprajzi vázlatot és árajánlatot küldünk.

Építéstrend

Építéstrend

Cégünk nem csak a hagyományos építkezés területén /Porotherm Ytong/, hanem a könnyűszerkezetes házépítésben /ezen belül is a kanadai rendszerű, favázszerkezetes technológia/ is nagy tapasztalattal rendelkezik. Erről az elmúlt 12 év alatt általunk felépített szép számú családi házak sora győzheti meg Önöket. Természetesen ezek referenciaként bármikor megtekinthetőek.

Erdért Rt

Erdért Rt

Az Erdért Zrt. Magyarország legnagyobb, 100%-ban magyar tulajdonú faanyag kereskedelmi vállalkozásaként 1951 óta meghatározó szerepet tölt be a hazai fapiacon. Nemzetközi kereskedelmi hálózattal, stabil beszállítói háttérrel, valamint hazai és külföldi termelő bázisokkal rendelkezünk.Több mint 20 készház alaprajzából válogathat, melyet az Ön elképzelései, telekadottságai stb. alapján formálunk személyre szabottá.

Készház világ

Készház világ

Készházak, készház, gyorsház, gyorsházak, könnyűszerkeztes házak, könnyűszerkeztes ház, Készházak, készház, gyorsház, gyorsházak, könnyűszerkeztes házak, könnyűszerkeztes ház, Készházak, készház, gyorsház, gyorsházak, könnyűszerkeztes házak, könnyűszerkeztes ház, Készházak, készház, gyorsház, gyorsházak, könnyűszerkeztes házak, könnyűszerkeztes ház, Készházak, készház, gyorsház, gyorsházak, könnyűszerkeztes házak, könnyűszerkeztes ház, Készházak, készház, gyorsház, gyorsházak, könnyűszerkeztes házak, könnyűszerkeztes ház,

KVH gerenda

KVH gerenda

Használjon KVH gerendát repedés, csavarodás ellen! Látszó felületű gerenda tökéletesen illeszkedik belső terekhez, faházakhoz, előtetőkhöz tartó és merevítő faszerkezetekhe. KVH gerenda más néven szárított gyalult hossztoldott gerenda. Hassla cher a világon jelenleg egyedüli gyártóként minden egyes KVH gerendáját 36 tonnáig terjedő húzóerővel terhelve ellenőrzi. Ennél fogva a Hasslacher által így ellenőrzött KVH gerenda sokkal nagyobb biztonságot nyújt, mint az egy darabból álló építő gerenda. A konstrukciós fa KVH ? az építési faanyag High-Tech továbbfejlesztése. Az Új Hasslacher KVH gerenda a maximális termékbiztonságot, valamint a legjobb technikai és optikai minőséget nyújtja.

Palmex

Palmex

Cégünk, a kilencvenes évek eleje óta épít könnyűszerkezetes ház­akat. Még abban az időben kezdtük meg ennek a korszerű technológiának a bevezetését, amikor Magyarországon még szinte ismeretlen volt ez az építési mód. Az elmúlt két évtized tapasztalatainak és az időközben bekövetkezett hatalmas technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már rengeteg elégedett ügyfelünk és referenciánk van. Alapfilozófiánk a partnereinkkel való hosszú távú együttműködés, a megrendelő és vállalkozó közötti korrekt kapcsolat megteremtése és fenntartása. Volt módunk megtapasztalni, hogy az építőiparban folyó szigorú piaci versenyben történő helytállás kulcsa az igényes és tökéletes minőségű munka mellett, a magas szintű ügyfélkezelésben rejlik.

R&C Ház Kft.

R&C Ház Kft.

Az R& HÁZ Kft. 2001-ben készítette első favázas épületét, majd a megrendelések növekvő száma miatt, immár több mint száz egyedileg tervezett családi házat, nyaralót épített. Alapfilozófiánk a partnereinkkel való együttműködés, a megrendelő és a vállalkozó közötti korrekt kapcsolat megteremtése és fenntartása. Tapasztalataink azt bizonyítják, hogy az építőiparban folyó versenyben való helytállás kulcsa,az igényes- minőségi munka mellett, a magas szintű ügyfélkezelésben rejlik. Büszkék vagyunk munkáinkra, ezért minden új megrendelőnk megbizonyosodhat házaink minőségéről, számos korábbi munkánk kívül- belül megtekinthetőek.

Rezidencia Kft.

Rezidencia Kft.

Talán az otthonteremtés az az esemény az életünkben, amelyért legtöbbet fáradozunk. Jövedelmeink legnagyobb részét áldozzuk rá, és a legmegfontoltabb döntéseket kell meghoznunk a siker érdekében. Ugyanilyen alaposan és körültekintően kell megválasztanunk leendő otthonunk tervezőjét, kivitelezőjét is. Ezzel az ismertetővel szeretnénk ebben a döntésben segítséget nyújtani Önnek.

Tetőt mindenki feje fölé

Tetőt mindenki feje fölé

Könnyűszerkezetes házak,Faházak,Rönkházak,Kerti házak tervezésével,generálkivitelezésével foglalkozó Kft.Társaságunk 4 éve azért alakult, hogy segítséget nyújthassunk életkorra, nemre, felekezetre való tekintet nélkül, minden hozzánk forduló lakni vágyónak. A KHT, mint nevéből is látszik, nem profitorientált szervezet. 100%-ban magánszemélyek tulajdonát képzi, akik gondolkodását és embertársaihoz való viszonyát e cégforma híven tükrözi. Az általunk kínált lehetőség: gyors, korszerű, értékálló, olcsó fenntartású családi ház, lakás.

Hirdetés
Vanton-ház

Vanton-ház

A Vanton ház kft. készház építési rendszere az Észak - Amerikában kifejlesztett, és magyar viszonyokra átültetett könnyűszerkezetes ház építési mód, amely három szintes (földszint+emelet+tetőtér), faházakhoz alkalmazható egyedülálló, iker vagy sorház alakzatú telepítéssel. Főként új családi házak és társas lakóházak, szállodák, irodaházak, nyaralók, orvosi rendelők, iskolák, kereskedelmi épületek kivitelezésére ajánlható, de alkalmas még ipari, mezőgazdasági, tároló és egyéb épületekhez is.

Woodwill faház

Woodwill faház

A Woodwill faház kft. 2003 óta építi finn rönk-és gerendaházait. Referenciáink között szauna épülettől többszintes családi házig minden épülettípus megtalálható. Agilis, lelkes faipari mérnökökből álló csapatunk magas szintű szakmai felkészültséggel és gyakorlati tapasztalattal áll Ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk arra szövetkezett, hogy Megrendelőink, kivitelezői tevékenységünkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal egyaránt elégedettek legyenek. Az építkezés nem teher többé! Büszkék vagyunk rá, hogy valamennyi épületet a vállalt határidő szerint adtuk át Tulajdonosának. A Woodwill olyan minőségi és precíz munkát végez, amelyre garanciát vállal!

Tuti menü