Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fémszerkezetes kivitelezők képes leírás - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu
részletek »

Fémszerkezetes kivitelezők - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konnyuszerkezetes-haz.tlap.hu » Fémszerkezetes kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 13 db
Angyalházak

Angyalházak

Könnyűszerkezetes technológia mely családi házak, középületek, ipari csarnokok építésére alkalmas. A házak nem típustervek, hanem a megrendelő igénye szerint készített egyedi engedélyezési tervek alapján készülnek. A hagyományos falazott szerkezet és a könnyűszerkezetes technológia együtt is alkalmazható, így még több lehetőség nyílik a megrendelő elképzeléseinek megvalósítására, amelyeket már a tervezés fázisában figyelembe veszünk.

Caseconsumzero

Caseconsumzero

Ha Ön a jövőben építkezni szeretne, de még nem döntötte el, hogy hagyományos módon épített vagy könnyűszerkezetes ház lenne-e megfelelőbb, akkor tekintse meg cégünk weboldalát, ahol számos fontos információt kaphat a készházak és gyorsházak építési technologiájával kapcsolatban. A készház terveit a megrendelő egyedi igényeivel összhangban készítjük el, így leendő otthona tökéletesen ki fogja elégíteni az Ön igényeit és elvárásait.

Fémszerkezet - Futura Fém Stúdió

Fémszerkezet - Futura Fém Stúdió

Kiváló minőségű fémszerkezetek készítése a Futura Fém Stúdió jóvoltából. Fő tevékenységük a különböző korlátok(standard, rozsdamentes) gyártása. Rövid időn belül elkészítenek bármilyen egyedi tervezésű fémszerkezetet. Kovácsoltvas termékek készítésével is foglalkoznak. Ajánlatkérő űrlapjuk segítségével árajánlatot lehet kérni, a kívánt termékre, a megrendelés előtt. Vállalják az elkészült termékek házhoz szállítását. A cég Budaörsön, az Arany János utcában található meg, jól megközelíthető helyen.

Kulcsrakész házak

Kulcsrakész házak

Ha Ön a jövőben építkezni szeretne, de még nem döntötte el, hogy hagyományos módon épített vagy könnyűszerkezetes ház lenne-e megfelelőbb, akkor tekintse meg cégünk weboldalát, ahol számos fontos információt kaphat a készházak és gyorsházak építési technologiájával kapcsolatban. A készház terveit a megrendelő egyedi igényeivel összhangban készítjük el, így leendő otthona tökéletesen ki fogja elégíteni az Ön igényeit és elvárásait.

Lindab

Lindab

Az ember élete során fontos törekvés, hogy otthont teremtsen magának és a családjának. Amikor házat akarunk venni vagy építeni, bizonyára személyre szabott és egyéni stílusú házra vágyunk. Ugyanakkor a nyugalom, a biztonság, a kényelem, a kellemes és barátságos környezet kialakítására törekszünk. Ezen kívül fontos tényező számunkra az idő és az, hogy ezt mire fordítjuk.

Löglen Studio

Löglen Studio

A Löglen épületek hőszigetelő és hőmegtartó képessége kimagaslóan jó. Fokozottan alacsony energiaigényű épületek. A 41cm-es LÖGLEN standard tartófal hőátbocsátási tényezője U= 0,17 W/m2K. A rendszer nem igényel plusz szigetelést, mivel a falszerkezet teljes anyagában kiváló szigetelő és hőmegtartó. A LÖGLEN épület teljes egészében hőhídmentes. LÖGLEN megkapta a legmagasabb fokú energetikai minősítést A+. Mivel a falszerkezet vastagsága igény szerint növelhető a hőszigetelési "U" tényező akár 0,09 érték is lehet.

Pro Builder Bau

Pro Builder Bau

A Pro Builder Bau Kft. 2008 tavaszán alakult, három magyar tulajdonos összefogásával, elsődleges tevékenységként ipari és egyéb ingatlanok generál kivitelezését véve fel. Cégünk egyik alapítója tulajdonosként jegyezte a Globál Trend Kft.-t így az gyakorlatilag cégünk jogelődjének tekinthető. A két cég történetében szerepelnek gyártó- és raktárépületek generál kivitelezési munkái éppúgy, mint egy ágy- és bútor bemutató terem és raktáráruház kivitelezése.Cégünk lakossági megrendelésre épít kanadai acélszerkezetes technológiával gyártott Horizont készházakat is.

Profilhome

Profilhome

Cégünk 2000-től működik Magyarország két pontján, Nagykanizsán és Budapesten. Mindkét helyszínen várjuk ügyfélszolgálati irodánkban. Főbb tevékenységi köreinkbe tartozik: családi házak és ipari csarnokszerkezetek tervezése, kivitelezése, teljes körű ügyintézése. A nagykanizsai székhelyen mindemellett építőanyag kereskedéssel is állunk megrendelőink, vásárlóink rendelkezésére. Épületeinket hagyományos és könnyűszerkezetes építési rendszerek alkalmazásával építjük. Az előbbi technológia során Ytong építőelemeket, az utóbbinál horganyzott acélprofilokat használunk.

Protektorkwerk Hungária

Protektorkwerk Hungária

A Protektorkwerk Hungária Kft. történelmet írt az építési termékek engedélyezése terén, mivel elsőként és ismereteink szerint Magyarországon egyedül rendelkezik olyan teljesítményelvű éme engedéllyel, ahol a termék felhasználási körét nem adminisztratív korlátok, hanem csak és kizárólag a műszaki megfelelőség szabja meg! A hivatkozott éme engedély kizárólag a hardell Standard Építési Elemkészlet felhasználásával, az elemkészlethez kiadott Technológiai Utasítás maradéktalan betartásával készült, tartó- és épületszerkezetekre vonatkozik. Az éme-ben megadott műszaki paramétereket az egyetlen ÉME kiadásra akkreditált hazai vizsgálóintézet, az émi kht. vizsgálatai igazolják

Hirdetés
San-Team-Bau

San-Team-Bau

A legkorszerűbb szigetelési technikát alkalmazzuk a házaink építése során. A hardell standard Rendszer szigetelése felülmúlja a kívánalmakat. A hőveszteség 0,23 W/m2K!Házaink átlagos építési ideje 90 nap, és mint tudjuk, az idő pénz. A hardell rendszer mentes a technológiai várakozási időktől, így a kulcsrakész ház rövid idő alatt felépíthető.

Térváz

Térváz

Megoldásokat kínálunk az új épületek és épületegyüttesek építészeti és szakági tervezésére, engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának összeállítására. Vállalkozási formák: generáltervezés, társtervezés, al tervezés, egyedi acél vázszerkezetek gyártmánytervezése. A tervezés mellett egyedi felépítésű acél épületvázak üzemi gyártása megrendelő által szolgáltatott vagy a Térváz kft. által készített gyártmánytervek alapján. Felületkezelések építtetői igények szerint: mázolással, tűzvédelmi festéssel, tűzihorganyzással.

Viti-Bau építési vállalkozás

Viti-Bau építési vállalkozás

Vállalkozásom 1999- ben kezdte meg tevékenységét. Magyarországon elsőként kezdtük a könnyűfém szerkezetes épületek kivitelezését. 1999-től 2003-ig 15 családi ház, és 64 lakásos társasház épült egy már nem működő magyar cég által gyártott bordarendszerből.2004-ben kötöttem szerződést a Protektorwerk Hungária Kft.-vel, és azóta építjük a 'Hardell' rendszerű profilházakat.

Wenczel Erb System Kft.

Wenczel Erb System Kft.

Cégünk Horizont® könnyűszerkezetes ingatlanok építésével foglalkozik. Weboldalunk célja, hogy megismertessük Önnel tevékenységünket, bemutassuk, az általunk forgalmazott Horizont® technológia előnyeit, és támpontot nyújtsunk az árak területén.

Tuti menü