Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könnyűszerkezetes házak linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Könnyűszerkezetes házak képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: konnyuszerkezetes-haz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 92 db
 Böröczki Lajos

Böröczki Lajos

Böröczki Lajos vagyok, 35 éves munkatapasztalattal a hátam mögött vállalom könnyűszerkezetes házak, faházak, készházak kivitelezését olcsón rövid határidővel Komárom-Esztergom megye, Győr-Moson-Sopron megye és főként az Észak-Dunántúli régióban. A Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesületének tagja vagyok, ÉME engedéllyel rendelkezem. Könnyűszerkezetes referenciáimat az oldalamon bővebben is megtekintheti. Várom hívását bizalommal!

4 Nagy Kft.

4 Nagy Kft.

A hagyományos házépítés mellett könnyűszerkezetes családi házak építését is vállaljuk. Tevékenységünk magában foglalja a tervezéstől kezdve a teljes kivitelezést. A gyors és egyszerű lakásépítés lehetőségét kínáljuk Önnek egyszerre korszerű és hagyományos módon. Csak egyedi tervek alapján dolgozunk, ami biztosítja az építtető igényeihez, elképzeléseihez történő maximális alkalmazkodást.

Ácskalapács Bt.

Ácskalapács Bt.

Üdvözlöm, Tarsoly Sándor ács vagyok, szolgáltatásaim,tetőépítés, tető, tetőszerkezet készítés, tetőfedés, tető felújítás, tető javítás családi és társas házak részére,tetőtér beépítés, tetőtér szigetelés (hőszigetelés), gipszkartonozás és lambériázás könnyűszerkezetes épület, terasz, előtető, szaletli, stég, garázs, melléképület építés - készítés és egyéb egyedi ácsmunkák. Kapcsolódó munkák (hőszigetelés, lambériázás, gipszkarton szerelés, stb.)

Ácsolunk

Ácsolunk

Csóka Tihamér vagyok.1986. szeptember 10-én születtem Aradon. 1998-ban költöztem szüleimmel Dunakeszire. 2004-ben végeztem ács-állványozóként a Király Endre Ipari Szakiskolában Vácon.Azóta folyamatosan dolgozom a szakmában.Ismereteimet továbbképzések útján tartom naprakészen.

Alföldingatlan

Alföldingatlan

A tervezésre nagy hangsúlyt fektetünk. A hibátlan kivitelezés alapja a pontos tervezés. Ezt szem előtt tartva végezzük tervezési megbízásainkat, a tervezés minden fázisában egyeztetünk megbízóinkkal, hogy minden elvárásnak és előírásnak megfeleljen a majdan elkészülő munka. Terveinket számítógépen készítjük, igény esetén 3D látványtervekkel.

Angyalházak

Angyalházak

Könnyűszerkezetes technológia mely családi házak, középületek, ipari csarnokok építésére alkalmas. A házak nem típustervek, hanem a megrendelő igénye szerint készített egyedi engedélyezési tervek alapján készülnek. A hagyományos falazott szerkezet és a könnyűszerkezetes technológia együtt is alkalmazható, így még több lehetőség nyílik a megrendelő elképzeléseinek megvalósítására, amelyeket már a tervezés fázisában figyelembe veszünk.

Antiqua Kft

Antiqua Kft

Az Antiqua Kft.-t Kovács Zoltán építész hozta létre 1990-ben, azzal a céllal, hogy segítse az igényes köztéri építészet megvalósítását Magyarországon.A vállalat fő tevékenysége ezért ma is az igényes tervezésű és kivitelezésű árusító pavilonok és azok berendezéseinek készítése, elsősorban fából. Hazánk közterein jelenleg több mint 400 Antiaqua pavilon szolgálja ki a köztéri kereskedelem és a városépítészet igényeit, de működnek Antiqua pavilonok Ausztriában, Csehországban, Németországban, Olaszországban és Oroszországban is.

Arcusbau kft

Arcusbau kft

Könnyűszerkezetes vagy hagyományos technológiával épülő családi házak, gerendaházak, sorházak, hétvégi házak, mezőgazdasági - és ipari csarnokok, egyéb épületek kivitelezése, továbbá bontási és földmunkák. Kedvező áron, rövid határidővel! Kérem, forduljon hozzánk bizalommal! Ajánlatkérést követő 72 órán belül alaprajzi vázlatot és árajánlatot küldünk.

Balázs Kisker Bt.

Balázs Kisker Bt.

A Balázs Kisker Bt-t 1997-ben hoztuk létre mint az erdélyi Korondi árcsó Kft. magyarországi képviseletét. Cégünk faipari termékek kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával, valamint építőipari tevékenységgel foglalkozik. Az általunk gyártott és forgalmazott termékek a faipari készítmények széles skáláját lefedik, kezdve a kerti- és belső kisbútoroktól a hétvégi házakon és nyaralókon keresztül a családi házakig.

Hirdetés
Barakk Mérnöki Iroda

Barakk Mérnöki Iroda

A Barakk Kft. szakmailag képzett szakemberekből álló, hagyományos építési technológiát alkalmazó generálkivitelező vállalkozás , amely minősített partnereivel egyre nagyobb szerepet kap a térségben...

Bátépker

Bátépker

A társaság fő tevékenysége az építőipari kivitelezésen belül elsődlegesen könnyűszerkezetes épületek komplett szerelése, raktárak, terménytárolók kivitelezése, családi házak, középületek felújítása cserepes acéllemezzel. Vállalkozás dolgozóinak többsége 1992 óta foglalkozik acélszerkezet szereléssel, a vezetés korábban egyéni vállalkozóként folytatta ezt a tevékenységet. A könnyűszerkezetes épületek szereléséhez szükséges valamennyi géppel, szerszámmal, berendezéssel rendelkezünk, állandó vállalkozó partnerünkön keresztül 16, 25, ill. 55 tonnás darut is biztosítani tudunk.

Bausthal-Transit

Bausthal-Transit

A Baustahl-Transit Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 100 %-ban magyar tulajdonban lévő cég. Tulajdonosa 2004 óta épít a Magyar piacon különböző funkciójú és kivitelezésű acélszerkezetes csarnokokat. Kezdetben az Ihász Trapézlemez Kft.-ben,de piaci igények növekedésének hatására 2008-ban saját céget alapított. Az együttműködés az Ihász Trapázlemez Kft.-vel megmaradt. Így számos újabb csarnok-épületen bizonyíthattuk szakértelmünket, és fejleszthettük tapasztalatainkat, hozzáértésünket.

Beck Kft.

Beck Kft.

Beck Tetőszerviz Kft. a kezdetek óta (1982) specifikusan csak tetőfedéssel és tetőfedő anyagok forgalmazásával foglalkozik, ezért mi más tüzépekkel ellentétben - ahol sok más termék is van - nem veszünk el a rengeteg építőanyag termékinformációiban. Nálunk nem eladók vannak, hanem minden alkalmazottunk képzett szakember. És ez miért fontos Önnek? Azért, mert mindig a legfrissebb és legteljeskörűbb információt tudja nálunk megkapni, hogy a lehető legjobb döntést tudja meghozni otthonával kapcsolatban.

Bedő faház

Bedő faház

A fából történő modern építkezés nem köti gúzsba a hagyományosan gondolkodó építész kezét. Az egyéni, a lakók igényei szerint tervezett ház belső szerkezetében és küllemében éppoly szabadságot enged meg, mint a téglánként épített lakóépület. Feltéve persze, hogy a tervező és a kivitelező kiismerik magukat ebben az igényes és rugalmas építőanyagban, a vele való bánásmódban, és a kifinomult faépítési technikákban. Még sokszínű épületek, különleges formájú tetők, homlokzat- és térkialakítások megvalósítása sem okozhat problémát. Alaki megszorítások, ha valahonnan, csupán az építési hatóságoktól származhatnak.

Befedlek Bt.

Befedlek Bt.

Magyarországon 1995. óta működtetek építőipari kivitelező vállalkozást, első sorban ács, tetőfedő, tetőtér beépítési munkálatokat. A munka mellett az évek során tanulmányaimat további ismeretekkel bővítettem, s jelenleg az építőipari piacon jelenlévő számos jelentősebb, hazai tetőanyag gyártó és forgalmazó cég képesítését megszereztem. Munkáimmal elnyertem ezen cégek bizalmát, s ezzel elértem, hogy nevemet évek óta az ajánlott tetőfedő mesterek illetve a tetőfedő kivitelezőik között szerepeltetik.

Belsőépítész

Belsőépítész

Belsőépítész tanácsadás, egyedi bútortervezés és bútorgyártás Budapest egyik vezető design stúdiójától, a Geppetto Belsőépítész Irodától. Konzultációnk során felmérjük igényeit, és lakását, irodáját az elképzeléseihez és a személyiségéhez igazítjuk. Otthonunk, irodánk belsőterének kialakítása, személyiségünkhöz szabása, adja meg azt a pluszt, amitől valóban jól érezzük magunkat az adott helyen. A megvalósításhoz pontos terveket adunk, de akár magunk is segítünk a kivitelezésben, 15 éves szakmai tapasztalatunkkal a hátunk mögött. Belsőépítész szolgáltatásaink, elérhetőségeink a www.geppetto.hu weblapon találhatók.

Berényi fivérek

Berényi fivérek

A könnyűszerkezetes technológiával épített házaknak külföldön (USA, Kanada, Ausztria, Németország) sokkal nagyobb hagyománya van. A tengerentúlon már évszázadok óta építkeznek ezzel a módszerrel.Észak-Amerikából terjedt el, főleg jó hőszigetelésének köszönhetően. Aztán a skandináv országok után Nyugat-Európában is igen kedvelt és elfogadott építkezési módszer. A könnyűszerkezetes építési mód hazánkban csak az utóbbi időben kezdett elterjedni, eddig sokan idegenkedtek tőle. Manapság egyre nagyobb igény van rá, ami a remélt alacsonyabb árakban, az építés gyorsaságában és a stabil minőségben testesül meg.

Tuti menü