Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerti ház, készház forgalmazók gyártók képes leírás - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu
részletek »

Kerti ház, készház forgalmazók gyártók - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konnyuszerkezetes-haz.tlap.hu » Kerti ház, készház forgalmazók gyártók
Keresés
Találatok száma - 8 db
4 Nagy Kft.

4 Nagy Kft.

A hagyományos házépítés mellett könnyűszerkezetes családi házak építését is vállaljuk. Tevékenységünk magában foglalja a tervezéstől kezdve a teljes kivitelezést. A gyors és egyszerű lakásépítés lehetőségét kínáljuk Önnek egyszerre korszerű és hagyományos módon. Csak egyedi tervek alapján dolgozunk, ami biztosítja az építtető igényeihez, elképzeléseihez történő maximális alkalmazkodást.

Bedő faház

Bedő faház

A fából történő modern építkezés nem köti gúzsba a hagyományosan gondolkodó építész kezét. Az egyéni, a lakók igényei szerint tervezett ház belső szerkezetében és küllemében éppoly szabadságot enged meg, mint a téglánként épített lakóépület. Feltéve persze, hogy a tervező és a kivitelező kiismerik magukat ebben az igényes és rugalmas építőanyagban, a vele való bánásmódban, és a kifinomult faépítési technikákban. Még sokszínű épületek, különleges formájú tetők, homlokzat- és térkialakítások megvalósítása sem okozhat problémát. Alaki megszorítások, ha valahonnan, csupán az építési hatóságoktól származhatnak.

Bognár egyedi faház készítés

Bognár egyedi faház készítés

A fa még feldolgozott állapotában akár egy faház gerendájaként is az erdő békéjét sugározza magából. Mint építőanyag a megfelelő ápolás mellett igen tartós lehet. A fából készült épületek és bútorok esztétikai értékéről senkit sem kell meggyőznünk. A fa szerelmesei és elkötelezett tisztelői vagyunk. Megrendelőink számára csakis tökéletes minőségű faanyagokból válogatunk így az elkészült termék minősége is kiváló. A fa fajtája lehet fenyő, tölgy vagy bükkfa a megrendelő kívánsága és tervezett faépület funkciójának és igénybevételének leginkább megfelelően.

Energo-Ház

Energo-Ház

Az Energo-Ház Kft. társtulajdonosaként természetesen magam is rendelkezem készházzal.Olyan készházzal, melyet cégünk jelenlegi alkalmazottainak egy része épített akkor, mikor még eszembe sem jutott építőipari tevékenységgel foglalkozni. A házam kivitelezése során találkoztam minden olyan, a magyar építőiparra jellemző, negatív jelenséggel, melyeket valamennyi építtető szeretne elkerülni.

Gyorsházak plussz kft

Gyorsházak plussz kft

Társaságunk készházak,könnyűszerkezetes, gerenda és rönkházak, valamint hagyományos téglaépületek építésével, napelemek,napkollektorok,szélgenerátorok ,hőszivattyús rendszerek kiépítésével,telepítésével,szervizelésév el foglakozik teljes vertikumban.Az általunk használt technológia rendelkezik ÉME minősítéssel, mely garancia a kiváló minőségű házakra.2005 őszétől kibővült a Kft tevékenysége a nagypaneles gyártási technológiával, ami műszakilag teljesen megfelel az előzőeknek.

Kerti faház - Hornex Bt.

Kerti faház - Hornex Bt.

Minőségi, borovi-luc fenyőből készült faházak kertekbe, kedvező árakon, a Hornex Bt. jóvoltából. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a kivitelezést, gyorsan és precízen. Kocsibeállókat is építenek, melyek lehetek a házaktól különállóak vagy a ház oldalához építettek is. Nyitott kocsibeállókat és teljesen zárt, garázsokat építenek. Hasznos tudnivalókkal is ellátják azokat, akik szeretnének kertjükbe faházat, vagy kocsibeállót. Weboldalukon lehetőség van árajánlatot kérni. Telephelyük Csornán található, kényelmesen megközelíthető helyen.

S.c. okroti impex srl

S.c. okroti impex srl

Cégünk 1996 óta működik, és kiváló minőségű faházak gyártásával áll a megrendelők rendelkezésére. Munkánk egyben referenciánk is. Alkalmazottaink nap mint nap dolgoznak annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedetten éljenek, nyaraljanak, parkoljanak az általunk készített épületekben.Lakóházak, hétvégi házak, garázsok, gerendaházak (rönkházak) kivitelezése egyaránt a profilunk közé tartozik. Gépészet nélkül adjuk át az épületeket, de kérésre akár kulcsrakészen is.

Vargyas Kft

Vargyas Kft

A Vargyas Kft. gerendaházak,könnyűszerkezetes házak,faházak,pavilonok valamint kerti bútorok gyártásával,tervezésével foglalkozik.Cégünk Émi minősítéssel rendelkezik.Cégünk helyszíni összeszereléssel gyárt igény szerinti házakat,a kiváló minőségű erdélyi fenyőkből.Épületeink kivitelezésénél maximálisan figyelembe vesszük megrendelőnk ötleteit,elképzeléseit.Ugyanilyen tekintettel vagyunk az adott telek földrajzi adottságára is.

Tuti menü