Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könnyűszerkezetes ház kivitelezők A-E képes leírás - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu
részletek »

Könnyűszerkezetes ház kivitelezők A-E - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konnyuszerkezetes-haz.tlap.hu » Könnyűszerkezetes ház kivitelezők A-E
Keresés
Találatok száma - 13 db
 Böröczki Lajos

Böröczki Lajos

Böröczki Lajos vagyok, 35 éves munkatapasztalattal a hátam mögött vállalom könnyűszerkezetes házak, faházak, készházak kivitelezését olcsón rövid határidővel Komárom-Esztergom megye, Győr-Moson-Sopron megye és főként az Észak-Dunántúli régióban. A Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesületének tagja vagyok, ÉME engedéllyel rendelkezem. Könnyűszerkezetes referenciáimat az oldalamon bővebben is megtekintheti. Várom hívását bizalommal!

Antiqua Kft

Antiqua Kft

Az Antiqua Kft.-t Kovács Zoltán építész hozta létre 1990-ben, azzal a céllal, hogy segítse az igényes köztéri építészet megvalósítását Magyarországon.A vállalat fő tevékenysége ezért ma is az igényes tervezésű és kivitelezésű árusító pavilonok és azok berendezéseinek készítése, elsősorban fából. Hazánk közterein jelenleg több mint 400 Antiaqua pavilon szolgálja ki a köztéri kereskedelem és a városépítészet igényeit, de működnek Antiqua pavilonok Ausztriában, Csehországban, Németországban, Olaszországban és Oroszországban is.

Bátépker

Bátépker

A társaság fő tevékenysége az építőipari kivitelezésen belül elsődlegesen könnyűszerkezetes épületek komplett szerelése, raktárak, terménytárolók kivitelezése, családi házak, középületek felújítása cserepes acéllemezzel. Vállalkozás dolgozóinak többsége 1992 óta foglalkozik acélszerkezet szereléssel, a vezetés korábban egyéni vállalkozóként folytatta ezt a tevékenységet. A könnyűszerkezetes épületek szereléséhez szükséges valamennyi géppel, szerszámmal, berendezéssel rendelkezünk, állandó vállalkozó partnerünkön keresztül 16, 25, ill. 55 tonnás darut is biztosítani tudunk.

Berényi fivérek

Berényi fivérek

A könnyűszerkezetes technológiával épített házaknak külföldön (USA, Kanada, Ausztria, Németország) sokkal nagyobb hagyománya van. A tengerentúlon már évszázadok óta építkeznek ezzel a módszerrel.Észak-Amerikából terjedt el, főleg jó hőszigetelésének köszönhetően. Aztán a skandináv országok után Nyugat-Európában is igen kedvelt és elfogadott építkezési módszer. A könnyűszerkezetes építési mód hazánkban csak az utóbbi időben kezdett elterjedni, eddig sokan idegenkedtek tőle. Manapság egyre nagyobb igény van rá, ami a remélt alacsonyabb árakban, az építés gyorsaságában és a stabil minőségben testesül meg.

BHB Asztalos Kft.

BHB Asztalos Kft.

Szeretnénk Önnel megismertetni saját készítésű minőségi könnyűszerkezetes házainkat, bútorainkat, irodabútorainkat, kerti bútorainkat, lakások kisebb-nagyobb kiegészítőit (lépcsők, nyílászárók, polcok)Lehetőség nyílik oldalainkon keresztül információ kérésre, egyedi igények megrendelésére, illetve olasz konyhák, irodabútorok megvásárlására.

Brunel házak

Brunel házak

Cégünk saját fafeldolgozó és nyílászáró üzemmel rendelkezik, és alvállalkozók bevonása nélkül tudja biztosítani kedvező árainkat megrendelőink számára. Szegedi és budapesti irodánk szervezésében Csongrád, Bács-Kiskun, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyékben, valamint Pest megyében is vállalkozunk! Soproni társ irodánkkal közösen, akár dunántúli munkákra is szívesen teszünk ajánlatot.

Coral Mount

Coral Mount

A Coral-Mount építőipari Kft. 1991-ben alakult Szombathelyen. Az eltelt 18 év során folyamatosan fejlődtünk anélkül, hogy a tulajdonos, ügyvezető személye, a székhely, vagy bármilyen fontos adatunk változott volna. Úgy véljük ez a megbízhatóságunk szempontjából fontos körülmény. Tevékenységünk általános építészeti tervezés és kivitelezés. Először csak könnyűszerkezetes technológiával dolgoztunk, ma nagyobb részben tégla szerkezettel építünk lakóházakat.

Családi ház építés

Családi ház építés

Ha Ön a jövőben építkezni szeretne, de még nem döntötte el, hogy hagyományos módon épített vagy könnyűszerkezetes ház lenne-e megfelelőbb, akkor tekintse meg cégünk weboldalát, ahol számos fontos információt kaphat a készházak és gyorsházak építési technologiájával kapcsolatban. A készház terveit a megrendelő egyedi igényeivel összhangban készítjük el, így leendő otthona tökéletesen ki fogja elégíteni az Ön igényeit és elvárásait.

Déner Kft.

Déner Kft.

Tisztelt Látogató, örömmel vesszük érdeklődését az általunk gyártott készházak és előregyártott házak iránt. Röviden önmagunkról annyit, hogy 16 éve építünk nagypaneles technológiájú könnyűszerkezetes házakat, ezalatt több mint 500 házat építettünk. Leírásunkban remélhetőleg talál magának hasznos dolgot akkor is, ha nem a könnyűszerkezetes technológiának ezt a klasszikus stílusát választja.

Hirdetés
Duppa Kft.

Duppa Kft.

Vállaljuk könnyűszerkezetes lakóházak kivitelezését , egyedi igények szerint , reális áron, garanciával, az egész ország területén!Cégünk több, mint 100 ház referenciájával és ÉMI engedéllyel rendelkezik!

Empore Bt.

Empore Bt.

Engedje meg, hogy ezúton is szíves figyelmébe ajánljuk vállalkozásunkat, mely az építőipar szinte valamennyi területén kínálja szolgáltatásait. Vállaljuk családi házak, nyaralók, ipari-, mezőgazdasági-, és kereskedelmi ingatlanok kivitelezését könnyűszerkezetes technológiával vagy hagyományos építési eljárási módok alkalmazásával.

Jagafa

Jagafa

Cégünk 1993-ban alakult asztalosipari vállalkozás, melyben már akkor is tömör fából készülő bútorokat, kiegészítőket gyártottunk. 2000-ben kezdtük el a fenyő gerendaházak gyártását, kivitelezését. Saját műhelyünkben készítjük el a falszerkezetet, lépcsőket, és a nyílászárókat is, elsősorban hazai erdei fenyő alapanyagokból. A felhasználó piac átalakulása miatt bővítettük tevékenységi körünket fenyő könnyűszerkezetes lakóházak kivitelezésével is. Melyeket az összeszokott szakember gárda tudását kamatoztatva, kiváló minőségben készítünk el megrendelőink hosszú távú megelégedésére. Jelenleg ez a fő profilunk, ahol a külső homlokzatokon és a belső burkolatok elkészítésében is nagy szeretettel alkalmazzuk a fát, emiatt az épület összehasonlíthatatlan, s egyedi külsőt nyer a famunkák révén.

könnyűszerkezetes házak

könnyűszerkezetes házak

Könnyűszerkezetes házak, könnyűszerkezetes ház generálkivitelezés, olcsón hitlellehetőséggel.Émi és Éme engedéllyel egyaránt.Készházak, gyorsházak, fém illetve fe vázszerkezettel is.Löglen A+ energiatakarékos házak kulcsrakészen alapozással!

Tuti menü