Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könnyűszerkezetes ház kivitelezők F-Z képes leírás - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu
részletek »

Könnyűszerkezetes ház kivitelezők F-Z - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konnyuszerkezetes-haz.tlap.hu » Könnyűszerkezetes ház kivitelezők F-Z
Keresés
Találatok száma - 18 db
Balázs Kisker Bt.

Balázs Kisker Bt.

A Balázs Kisker Bt-t 1997-ben hoztuk létre mint az erdélyi Korondi árcsó Kft. magyarországi képviseletét. Cégünk faipari termékek kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával, valamint építőipari tevékenységgel foglalkozik. Az általunk gyártott és forgalmazott termékek a faipari készítmények széles skáláját lefedik, kezdve a kerti- és belső kisbútoroktól a hétvégi házakon és nyaralókon keresztül a családi házakig.

Fa-Lak Bt.

Fa-Lak Bt.

Húsz éve foglalkozok könnyűszerkezetes házak építésével. Mivel nálunk ekkor még nem volt elterjedt ez az építkezési forma, így külföldön nyílt lehetőségem a tapasztalatszerzésre. Az építőiparban egyre inkább terjed a könnyűszerkezetes technológia. A könnyűszerkezetes technológia Nyugat- Európa után Magyarországon is elkezdte hódító útját, így az elmúlt évek alatt az ország egész területén folytattunk építkezéseket, ügyfeleink megelégedésére.

JövőHáza könnyűszerkezetes készházak

JövőHáza könnyűszerkezetes készházak

Kiváló hőszigeteléssel rendelkező, könnyűszerkezetes házak a Jövő-Háza Bt. jóvoltából. A kiváló hőszigetelés miatt jelentős pénzmennyiséget lehet megtakarítani. Előre legyártott elemekkel dolgoznak, így nagyon gyorsan végeznek az építkezéssel és nem áll fenn az a veszély sem, hogy az építkezés során megsérülnek(eláznak) az egyes elemek. A manapság egyre elterjedtebb, energiatakarékos passzívházak kivitelezését is vállalják. Az oldalon található árajánlatkérő űrlapjuk segítségével van lehetőség árajánlatot kérni tőlük.

Kovács & Z Kft.

Kovács & Z Kft.

Cégünk, a Kovács &Z Kft 2004 szeptemberében alakult, nyílászárók, valamint kiegészítők termékek forgalmazása céljából. Az ügyvezető több éves szakmai múlttal rendelkezik, így már fél éves működés után is annyi ügyféllel sikerült kapcsolatba kerülni, hogy az indulás is zökkenőmentes volt. Arra törekszünk, hogy leendő vevőink lakásainak díszítő elemeivé váljanak termékeink. Engedje be Ön is otthonába a fa nyújtotta természetes szépséget, melegséget!

Könnyűszerkezetes házak a gyártótól

Könnyűszerkezetes házak a gyártótól

A Gyergyói-medence lakói, a Keleti-Kárpátok hegyvidékén évszázados hagyományokkal rendelkeznek a famegmunkálás terén. Cégünk a helyi hagyományokra és tudásra alapozva több mint 15 éve gyárt fából készült minőségi, környezetbarát termékeket, ezalatt az idő alatt különböző európai országokba szállítottuk termékeinket: Spanyolország, Franciaország, Görögország, Belgium, Olaszország, Magyarország, Románia stb. Erdélyi, székelyföldi székhelyű vállalkozásunk a székely faházak hírnevét igyekszik továbbvinni. Gyártóként vagyunk jelen a piacon, ami a termékeink minőségét és kedvező árait garantálja. Ily módon első kézből, olcsóbban juthat hozzá a kívánt fából készült termékhez.

Könnyűszerkezetes házak építése

Könnyűszerkezetes házak építése

Üdvözlöm! Cégünk, olyan acélszerkezetes házak építésével foglalkozik, amelyek rezsije akár 0 Ft is lehet! Az acélszerkezetnek köszönhetően környezet- és pénztárcakímélő megoldás azoknak, akik modern, új házat szeretnének maguknak építeni. A ház energiaellátását teljes mértékben napelemek fogják biztosítani. Cégünk a napelemek területén már többéves tapasztalattal rendelkezik, és most ezt a tapasztalatot az építőiparban is ki szeretnénk használni. A napelemek felszerelése szintén nagyon rövid időn belül megoldható. Beszerezzük a speciális tartószerkezetet, a rendszer teljesítményéhez mérten kiválasztjuk a megfelelő áramszolgáltató által elfogadott hálózati invertert, a megtermelt áram vezetéséhez a megfelelő tanúsítvánnyal ellátott kifejezetten napelemekhez gyártott kábelt, egészen a csatlakozókig.

Lani Építő Kft.

Lani Építő Kft.

Praktikus könnyűszerkezetű épületet szeretne? Válassza a Lani Építő Kft. minőségi és gazdaságos szolgáltatásait! Vállaljuk mobil garázsok, könnyű szerkezetes raktár, csarnokok, kerti és egyéb tárolók, kerítések építését és kihelyezését! Nálunk nincsenek adott méretek, egyedi igény szerint, professzionális eszközökkel kivitelezzük vevőink ötleteit és kívánságait! Látogasson el honlapunkra, tudjon meg többet szolgáltatásainkról és eddig munkáinkról. A honlapon megtekintheti választható színeink és technológiáinkat is. Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel és árajánlat kérésével forduljon szakképzett kollégáinkhoz a honlapon megadott elérhetőségeken!

Némethbau 2004 Kft.

Némethbau 2004 Kft.

Cégünk 2004-ben alakult, előzően 1994 óta egyéni vállalkozóként működött. Tevékenységünk épületek megtervezésére, építőipari kivitelezésére, épületek feújítására, generál kivitelezésre szakosodott.Célunk, a magas minőségi szinten történő munkavégzés, kivitelezés a megrendelők megelégedésére.

Parthenón Kft.

Parthenón Kft.

Társaságunk 2003-ban alakult. Ettől az évtől kezdve folyamatosan könnyűszerkezetes házak építésével foglalkozunk. Az építendő házak száma ez idő alatt folyamatosan emelkedett. Célunk, hogy precíz, lelkiismeretes munkát végezzünk, amelyhez a nálunk dolgozó alkalmazottak szakmában eltöltött sokéves tapasztalata is hozzájárul. Társaságunk szem előtt tartja annak fontosságát, hogy csak Magyarországról alkalmazzon munkavállalókat. Úgy gondoljuk, hogy a magyar szakértelem versenyképes a szomszédos országokéval szemben, sőt! Fontos továbbá megemlítenünk, hogy egy összeszokott csapat kevesebb hibát vét, mint egy olyan, amelyben folyamatosan cserélődnek a résztvevők.

Hirdetés
Platánplán Bt.

Platánplán Bt.

A fa az egyik legősibb, legtermészetesebb alapanyag. Cégünk, a 17 éves tapasztalattal rendelkező Platánplán Bt. e nemes anyaghoz fűződő szeretetét párosítja a mai igények legkorszerűbb szereléstechnikai módszereinek alkalmazásával annak érdekében, hogy az Ön álmai háza valóra válhasson.

Professzionális családi ház építés

Professzionális családi ház építés

A Neoporház Kft. szakemberei több éves szakmai tapasztalattal végzik a családi házak kivitelezését. Kulcsrakészen adják át az általuk épített házakat. Ezek a házak minimális energiafogyasztással és remek hőszigeteléssel rendelkeznek. A házak szerkezetét EPS zsalus technológiával valósítják meg. Szolgáltatásaikat kedvező árakon végzik. Online árajánlatot is lehet kérni tőlük, weboldalukon. Az oldalra látogatók hasznos tanácsokat olvashatnak a házépítéssel kapcsolatban. Cégük Adástevelen található.

Profitkész Kft. - Kőnnyűszerkezetes házak

Profitkész Kft. - Kőnnyűszerkezetes házak

Családunk már hosszú generációk óta dolgozik az építőipar területén. Cégünk fő profilja a családi-, társas-, és ikerházak tervezése, építése. Munkáinkat a mai elvárásoknak megfelelően a legkorszerűbb gépekkel és eszközökkel végezzük, szakmai tudásunkat pedig folyamatos képzésekkel fejlesztjük. Hitvallásuknak tekintjük, hogy munkánkat a lehető legmagasabb színvonalon, a határidők és a megbeszéltek pontos betartásával végezzük el. Látogasson el weboldalunkra további információkért a modernhazak.com címre, keressen fel minket elérhetőségeinken és reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink csoportjának tagjaként tarthatjuk számon!

Sipos és Szegedi Kft.

Sipos és Szegedi Kft.

Sipos és Szegedi Kft - Könnyűszerkezetes házak, családi házak építése, kivitelezése, belsőépítészet, gipszkartonszerelés, tetőfedés, tetőszigetelés, építőipari tervezés. Mindent egy helyen, a legjobb minőségben. Mi a házak mellé a nevünket is adjuk! könnyűszerkezetes házak, könnyűszerkezetes ház, könnyűszerkezetes ház építés, készházak, házépítés, családi ház, családi házak, családi ház építés, készház, ház építés, kész házak, gipszkartonozás, generálkivitelező, családi ház kivitelezés, építőipari kivitelezés

Taksony H-Bek Kft.

Taksony H-Bek Kft.

Cégünk fő profilja az amerikai típusú könnyűszerkezetes házak - más néven gyorsházak - építése, de foglalkozunk hagyományos téglaházak kivitelezésével is. 30 éves tapasztalattal rendelkezünk és ez idő alatt végigkövettük a piac és a technológia fejlődését és számos otthont építettünk az ÉME (Építőipari Műszaki Engedély) szigorú szakmai követelményeinek eleget téve. Fontosnak tartjuk a megrendelőinkkel való kölcsönös bizalmat, ezért mindig az átláthatóságra, tervezhetőségre és nyílt párbeszédre törekszünk. Hisszük és tudjuk, hogy a könnyűszerkezetes építési technológia erre lehetőséget is teremt jól elkülöníthető munkafázisaival, rövid építési időtartamával és időtálló, környezetbarát anyagaival.

Tibsil Kft.

Tibsil Kft.

Cégünk, a Tibsil KFT 1993-ban alakult teljes magántőkével, már kezdettől fogva faszerkezetű épületek készítésére szakosodott. Egy tulajdonosa van, mely az igazgatói teendőket is ellátja. A cég fejlődése évről-évre dinamikus, éves nyereségének 60%-a az állandó fejlesztést szolgálja (új technológiák, gépek, gépi berendezések). Az elkövetkező évek jelentős infrastrukturális, valamint beruházásainak növekedése további lehetőségeket teremtenek az építőipar kivitelező tevékenysége előtt. Ez piaci szempontból kedvező állapot, mely feltételezi cégünk további töretlen fejlődését.

Univerholz

Univerholz

Cégünket 4 fő többségi tulajdonnal rendelkező magánszemély és 1 jogi személy az univerexpó ipari Szövetkezet alapította 1997. szeptember 1-én. Elsősorban faházak, beleértve nyaralók, elárusító pavilonok, szerszámos kamrák, kerti házak, kutyaházak gyártása és szerelése, ill. más profilunkba vágó faipari munk ák végzésére. Egyedi tervezéssel lakóépület-elemeket is gyártunk.

Weka

Weka

Azt tervezi, hogy megszépíti kertjét a meleg nyári napokra vagy megoldást keres kerti berendezései tárolásához? Bízunk benne, hogy ezen az oldalon megtalálja az elképzelésének leginkább megfelelő ötletet.Amennyiben Ön már rendelkezik szaunával, kérjük tekintse meg szauna kiegészítőink - szauna kályháink, aroma és fény terápiáink, merülő dézsa stb. - választékát is.

Tuti menü