Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tervezés, látványtervezés képes leírás - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu
részletek »

Tervezés, látványtervezés - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konnyuszerkezetes-haz.tlap.hu » Tervezés, látványtervezés
Keresés
Találatok száma - 16 db
Ácsolunk

Ácsolunk

Csóka Tihamér vagyok.1986. szeptember 10-én születtem Aradon. 1998-ban költöztem szüleimmel Dunakeszire. 2004-ben végeztem ács-állványozóként a Király Endre Ipari Szakiskolában Vácon.Azóta folyamatosan dolgozom a szakmában.Ismereteimet továbbképzések útján tartom naprakészen.

Alföldingatlan

Alföldingatlan

A tervezésre nagy hangsúlyt fektetünk. A hibátlan kivitelezés alapja a pontos tervezés. Ezt szem előtt tartva végezzük tervezési megbízásainkat, a tervezés minden fázisában egyeztetünk megbízóinkkal, hogy minden elvárásnak és előírásnak megfeleljen a majdan elkészülő munka. Terveinket számítógépen készítjük, igény esetén 3D látványtervekkel.

Barakk Mérnöki Iroda

Barakk Mérnöki Iroda

A Barakk Kft. szakmailag képzett szakemberekből álló, hagyományos építési technológiát alkalmazó generálkivitelező vállalkozás , amely minősített partnereivel egyre nagyobb szerepet kap a térségben...

Belsőépítész

Belsőépítész

Belsőépítész tanácsadás, egyedi bútortervezés és bútorgyártás Budapest egyik vezető design stúdiójától, a Geppetto Belsőépítész Irodától. Konzultációnk során felmérjük igényeit, és lakását, irodáját az elképzeléseihez és a személyiségéhez igazítjuk. Otthonunk, irodánk belsőterének kialakítása, személyiségünkhöz szabása, adja meg azt a pluszt, amitől valóban jól érezzük magunkat az adott helyen. A megvalósításhoz pontos terveket adunk, de akár magunk is segítünk a kivitelezésben, 15 éves szakmai tapasztalatunkkal a hátunk mögött. Belsőépítész szolgáltatásaink, elérhetőségeink a www.geppetto.hu weblapon találhatók.

Családiház tervezés

Családiház tervezés

A Családiházterv.hu elsősorban a lakosság ház- és épülettervezési igényeinek kiszolgálására jött létre. A tapasztalt tervezőgárda korszerű számítógépes eszközök használatával képes gyorsan és precízen tervbe foglalni az építtető elképzeléseit. Szakembereink a tervezés során az építési előírásokon túl messzemenően figyelembe veszik az energiatakarékos és esztétikus tér-kialakítást. Legyen szó új ház építéséről, a régi bővítéséről vagy átépítéséről, a tetőtér beépítésről vagy iroda, műhely, bolt kialakításáról, mi bármilyen igényét kielégítjük. Szakembereink az évek során személyes kapcsolatokat alakítottak ki mind az építésügyi hatóságok, mind a különféle közművek munkatársaival. Ezekre a kapcsolatokra támaszkodva biztosítani tudjuk az engedélyezési eljárások gyors és sikeres lefolytatását.

Cube Art

Cube Art

A Cube Art Látványtervező Stúdió-t olyan fiatal, kreatív szakemberek alkotják, akik munkájukban a XXI. század elvárásainak megfelelően az igényes minőséget tartják szem előtt. Munkatársaink akár, személyesen is felveszik Önnel a kapcsolatot, ahol megoszthatja velünk elvárásait, tájékozódhat szolgáltatásainkról. Fő profilunk: Látványtervezés (építészeti és más témájú), honlapkészítés, web optimalizálás, arculattervezés.

Építészmester Zrt.

Építészmester Zrt.

Az Építészmester Tervező és Kivitelező Rt. jogelődje, az Építőmester Tervező és Kivitelező Kft. a magyar gazdaság strukturális átalakulásának kezdetén 1988. december 9-én 14 fő - korábban is az építőipar valamely ágazatában dolgozó, a szakmában elismert múlttal rendelkező - magánszemély és egy jogi személy társaságaként alakult, amely ma már döntően családi vállalkozásként működik. Tevékenységünk centrumát - az alapítók indító gondolatával egyezően - magasépítési létesítmények építész tervezése és kivitelezése képezi. Évről évre bekövetkező töretlen mennyiségi és minőségi fejlődés eredménye a belső infrastruktúra éppen elégséges, de fejleszthető mértékű létrejötte (központi iroda, telephely, technikai eszközök.)

Extrém energiatakarékos passzívház tervezés

Extrém energiatakarékos passzívház tervezés

Új ház építése nagy kihívás. Számos szempontot mérlegelni kell ahhoz, hogy egy harmonikus, biztonságos otthont teremtsünk. Gondos tervezés szükséges új házunk tájolásának, kialakításának, felszereltségének meghatározásához. A cél egy olyan egységes rendszer kialakítása, ami tökéletesen igazodik a leendő lakók életmódjához, elvárásaihoz. Mindezt úgy célszerű megtenni, hogy új házunk fenntartási költségei se terheljék meg nagyon a pénztárcánkat.

Homeinfo - Telekvásárlástól a lakberendezésig - könnyűszerkezetes fala

Homeinfo - Telekvásárlástól a lakberendezésig - könnyűszerkezetes fala

A Homeinfo egy olyan látványos site, amelyen keresztül mindezt a segítséget igyekszünk megadni Önöknek az éteren keresztül, akár hol is tartanak az otthonteremtésben. A tervezéstől, a jogi procedúráktól a tervezésen és a kivitelezésen át egészen a berendezésig minden munkafázisban igyekszünk sok-sok tanácsot, ötletet, hasznos információt adni, amelyekkel ez a sok energiával, stresszel és persze kiadással járó folyamat örömteli eseménnyé válhat mindenki számára.

Hirdetés
Junitim Stúdíó

Junitim Stúdíó

Gimnáziumi tanulmányaim befejeztével belevetettem magam az épületgépészeti és szaniter termékek világába. Mivel épületgépész családból származom, mindez szinte elvárás volt női mivoltom ellenére is. 4 évig a Mart Kft., 8 évig a Svábbau Kft. alkalmazottjaként bemutatóterem- és szaniterágazat vezetőként tevékenykedtem. A lakberendezés gondolata is innen jött, hiszen a munkám során naponként nyílt lehetőségem bepillantani neves belsőépítészek és lakberendezők mindennapjaiba. Arra gondoltam, hogy ha már a lakás helyiségei közül a fürdőszobát uralom, szívesen megismerkednék a lakás többi részével is alaposabban, közelebbről.

Látványtervezés Márton Anikó

Látványtervezés Márton Anikó

Berendezési, tervezési javaslatokkal, ötletekkel segítek otthonának berendezését egyedi, de személyre szabott megoldásokkal olyanná tenni, amelyben a funkciók mellett a kényelem, a minőség és a stílusé a főszerep. Lakberendezési tanulmányaim mellett pár éve egy stylist iskolát is elvégeztem. Mivel a harmónia nem csak otthonunk berendezésén, hanem azok megjelenítésén is múlik így a dekoráció, az aktuális trendek, évszakok textiljei, színei is szorosan kötődnek a munkámhoz, és érdeklődési körömhöz.

Modern építész tervező referenciával

Modern építész tervező referenciával

Az építész tervező egységet teremt - ezért fontos, hogy képes legyen egyszerre látni egy építész és egy belsőépítész szemével. Munkáim során - amelyek Budapest mellett több nagyvárosban, például Londonban, Bécsben és Sydneyben is láthatóak - mindig arra törekszem, hogy összhangba hozzam a természetes és az épített környezetet egymással mindvégig szem előtt tartva az építészet, a belsőépítészet, valamint a kert- és tájtervezés szempontjait. A végeredmény ezáltal képes kiemelkedni az átlagból. Hívjon bizalommal.

Novodom Kft.

Novodom Kft.

Cégünk munkájával hozzá szeretne járulni a könnyűszerkezetes épületek iránti bizalom erősödéséhez. Garancia erre a majd 10 éves tapasztalat és a kialakult szakember gárda. Cégünk a nyugodt és átgondolt otthonteremtés lehetőségét kínálja Önöknek egy megújult és még takarékosabb technológiával. Kérésükre munkatársaink végigkísérik az otthonteremtés útvesztőin: Igény szerint a megfelelő telek kiválasztásától , a tervezés és engedélyezés buktatóin keresztül a megálmodott épület kulcsátadásáig.

Passzívház tervezés

Passzívház tervezés

Egy passzívházban jobb a levegő minősége, mint egy hagyományos épületben, mert a folyamatos szellőzés a keletkező szagokat és szennyezőanyagokat folyamatosan elszívja az elhasznált levegővel együtt. Egy passzívházban jobb a levegő minősége, mint az épület környezetében, mert a szellőzőrendszer szűrői a külső levegő por és pollen részecskéit is képesek kiszűrni. Egy passzívházban a fűtésszámla nem sokkolja hónapról hónapra a bentlakókat.

Plusdesign

Plusdesign

Cégünk fiatal, lendületes, kreatív csapata képzett és elhivatott szakemberekből áll. Minden új munkát személyes kihívásnak tekintünk, elvégzéséhez korszerű iroda és infrastrukturális háttérrel rendelkezünk. Team-ünk a legszorosabb határidőkhöz is idomul. Folyamatosan bővülő ügyfélkörünkre és az elismerő visszajelzésekre alapozva a továbbiakban is minden új felkérésnek, kihívásnak sikeresen szeretnénk eleget tenni. Komplex szolgáltatás nyújtunk, projektjeinket egészen a megvalósulásig végig követjük, művezetjük. Pontosan betartjuk a költségkereteket és az ésszerű kivitelezhetőséget. Feladatainkat célcsoport pozicionálással és a felhasználói igények feltérképezésével kezdjük: KINEK? MIT? HOVA? kérdések megválaszolása. Feladatainkat egy adott kérdésként kezeljük, amelyre racionális választ kell adnunk. Véleményünk szerint napjainkban nincs helye a szubjektív tervezésnek. Büszkék vagyunk arra, hogy az elkészült munkáink szinte teljesen megegyeznek az előzetesen bemutatott 3 dimenziós látványterveinkkel.

T-Studió (Gyöngyös)

T-Studió (Gyöngyös)

Otthonunk az élet központja, a családi élet színtere. Nagyfokú bizalom kérdése, hogy kit engedünk be és kinek mutatjuk meg. Építése, átalakítsa, felújítása során fontos szempont, hogy kivel beszéljük meg és kinek a segítségével valósítjuk meg álmainkat, elképzeléseinket. A legszerencsésebb megoldás, ha ezt az összetett feladatkört egy olyan személy végzi, akinek szaktudásában, korrektségében megbízunk, és aki képes összehangolni az építészeti- és belsőépítészeti tervezés, valamint a kivitelezés bonyolult folyamatát. Minden esetben az ügyfél igényei, elképzelései szabják meg azt az irányt, melynek mentén megtervezünk egy házat, lakást vagy egy leendő belső kialakítást, új ötleteket, a helyiség funkcionalitásához és a megrendelő stílusához illeszkedő megoldás-variációkat. Az építészet és belsőépítészet szépsége épp abban rejlik, hogy nincsenek szokásosan alkalmazandó sémák, sablonok - minden terv egyedi. Mivel az építészet, belsőépítészet és a lakberendezés közötti határok összemosódnak, nehéz lenne különválasztani, meddig tart maga az építészet és hol kezdődik a lakberendezés - mindhárom tulajdonképpen ugyanazt a célt szolgálja: az ideális, otthonos lakókörnyezet kialakítását, kezdv

Tuti menü