Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tetőfedők, ácsok képes leírás - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu
részletek »

Tetőfedők, ácsok - Könnyűszerkezetes házak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konnyuszerkezetes-haz.tlap.hu » Tetőfedők, ácsok
Keresés
Találatok száma - 13 db
Ácskalapács Bt.

Ácskalapács Bt.

Üdvözlöm, Tarsoly Sándor ács vagyok, szolgáltatásaim,tetőépítés, tető, tetőszerkezet készítés, tetőfedés, tető felújítás, tető javítás családi és társas házak részére,tetőtér beépítés, tetőtér szigetelés (hőszigetelés), gipszkartonozás és lambériázás könnyűszerkezetes épület, terasz, előtető, szaletli, stég, garázs, melléképület építés - készítés és egyéb egyedi ácsmunkák. Kapcsolódó munkák (hőszigetelés, lambériázás, gipszkarton szerelés, stb.)

Bausthal-Transit

Bausthal-Transit

A Baustahl-Transit Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 100 %-ban magyar tulajdonban lévő cég. Tulajdonosa 2004 óta épít a Magyar piacon különböző funkciójú és kivitelezésű acélszerkezetes csarnokokat. Kezdetben az Ihász Trapézlemez Kft.-ben,de piaci igények növekedésének hatására 2008-ban saját céget alapított. Az együttműködés az Ihász Trapázlemez Kft.-vel megmaradt. Így számos újabb csarnok-épületen bizonyíthattuk szakértelmünket, és fejleszthettük tapasztalatainkat, hozzáértésünket.

Beck Kft.

Beck Kft.

Beck Tetőszerviz Kft. a kezdetek óta (1982) specifikusan csak tetőfedéssel és tetőfedő anyagok forgalmazásával foglalkozik, ezért mi más tüzépekkel ellentétben - ahol sok más termék is van - nem veszünk el a rengeteg építőanyag termékinformációiban. Nálunk nem eladók vannak, hanem minden alkalmazottunk képzett szakember. És ez miért fontos Önnek? Azért, mert mindig a legfrissebb és legteljeskörűbb információt tudja nálunk megkapni, hogy a lehető legjobb döntést tudja meghozni otthonával kapcsolatban.

Befedlek Bt.

Befedlek Bt.

Magyarországon 1995. óta működtetek építőipari kivitelező vállalkozást, első sorban ács, tetőfedő, tetőtér beépítési munkálatokat. A munka mellett az évek során tanulmányaimat további ismeretekkel bővítettem, s jelenleg az építőipari piacon jelenlévő számos jelentősebb, hazai tetőanyag gyártó és forgalmazó cég képesítését megszereztem. Munkáimmal elnyertem ezen cégek bizalmát, s ezzel elértem, hogy nevemet évek óta az ajánlott tetőfedő mesterek illetve a tetőfedő kivitelezőik között szerepeltetik.

Házak-Tetők

Házak-Tetők

1994-ben kezdtem egyéni vállalkozóként az ács szakmát, majd később alakítottam egy kft-t. Kezdetben kisebb családi házak ácsmunkáit, tetőszerkezetét, cserepezését vállaltuk, majd egyre nagyobbakat is. Mára már kialakult egy olyan ütő képes ács és tetőfedő csapatom, hogy egész komoly méretű tetőszerkezeteket is készítünk.(lásd referenciák). Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a kisebb tetőszerkezetekkel már nem is foglalkozunk! Ma már olyan gépekkel és felszerelésekkel rendelkezem, amivel már nem akadály akár egy több ezer négyzetméteres tető, ragasztott faszerkezetű ácsolás vagy akár egy gyors cserepezés, tetőfedés.

Háztetőre minőségi tetőcserepet

Háztetőre minőségi tetőcserepet

Kedves Érdeklődő! A cserepem.hu webshopban, Bramac,Renova és Terrán tetőfedéshez szükséges anyagokat forgalmazunk. Tudta-e Ön, hogy a Terrán,Bramac és Renova gyártmány kimagaslóan jó minőségűek, és ár-érték arányuk is kedvező? Az utóbbit mi igyekszünk biztosítani. A több mint egy évszázados hagyományokkal rendelkező betoncserép-technológiára épülő Bramac tetőcserép család hatalmas lendületet adott a Magyar tetőkultúrának. A szépségüket sokáig megőrző, időtálló és rendkívül tartós tetőcserepek önmagukban jelképezik a Bramac magyarországi küldetését: a múlt értékeire építve folyamatos fejlesztésekkel és sokoldalú tevékenységgel biztosítani a jövőt. A Bramac gyártmány sok egyedi tulajdonsággal rendelkezik. A Nemzetközi csúcstechnológiákat késedelem nélkül vezeti be a magyar piacon, így biztosítva a hazai építészet naprakészségét, a világtrendekkel együtt haladását. Érdemes körülnézie nálunk, nem fog csalódni!

Lapostető szigetelés, Zöldtető

Lapostető szigetelés, Zöldtető

Elsősorban tetők szigetelésével foglalkozunk. Az úgynevezett bitumenes szigetelés az első számú tevékenységünk. Cégünk garanciákkal, mindenféle kiegészítő munkálatok mellett vállalja a szigetelést. Korrekt áron, korrekt munka, valódi garanciával. Ez a Faga-Bau minőség. weboldalunkat eléri: www.fagabau.com

Pannon lignum Kft

Pannon lignum Kft

Köszöntjük a Pannon Lignum Kft. weboldalán. Oldalainkon információt talál az általunk alkalmazott gyártás technológiáról, forgalmazott termékeinkről, szolgáltatásainkról. Megtekintheti eddigi munkáinkat referencia rovatunkban, valamint folyamatosan bővülő galériánkban. Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, faxon, vagy e-mailen, melyeket az oldal alján talál...

Tetőfedés, régi tetők felújítása

Tetőfedés, régi tetők felújítása

Legyen akár egy régi tető felújítása, javítása vagy egy új tető elkészítése - beleértve a tető fa és/vagy fém szerkezetét, a tetőkibúvót, kéményhez vezető hidat és a tető héjalását is (akár cserép, zsindely vagy Lindab is) - mi rendelkezünk a szükséges szakemberekkel és felszerelésekkel. Több, mint 22 év tapasztalattal, megfizethető áron vállalunk tetőfedéssel, felújításával kapcsolatos munkákat, javításokat, karbantartást!

Hirdetés
Tetőfedés,felújítás

Tetőfedés,felújítás

Ádám Péter egyéni vállalkozó vagyok. Tetőfedő és bádogos munkák kivitelezésével foglalkozom. Munkáim túlnyomó részét családi házak, melléképületek és teraszok fedése héjazatának kialakítása képezi. Egy speciális terület, palatetők felújítása- legyen az hullámpala vagy síkpala - is tevékenységeim közé tartozik, amit a keresletnek megfelelően cserepes lemezzel (kis- és nagytáblás lemezek) vagy zsindely fedéssel varázsolunk újjá. Fő tevékenységemhez tartozik még tetőfedő anyagok, termékek forgalmazása is, továbbá a tetővel kapcsolatba hozható egyéb anyagok mint pl. szigetelő anyagok, tetőablakok sokféle tető kiegészítő és tartozék és az utóbbi időben előtérbe kerülő termékek- fénycsatorna vagy napkollektorok forgalmazása és beépítése is. Ezen felül eme munkák megkönnyítését célzó szerszámok (Freund) és létrák (Zarges) árusítását is végezzük.

Tomasits Tetőtechnika

Tomasits Tetőtechnika

Cégünket 20 éves tapasztalatra és személyes kapcsolat- rendszereinkre alapozva hoztuk létre 1998-ban. Az elmúlt évtized, partnereink egyre növekvő száma, valamint az általunk felépített közel 600 tető, tetőrendszer, csatornarendszer igazolja fejlesztésünk, minőségünk megalapozottságát. Komplex szolgáltatásunk időrendben pontos ütemezésén, egymást feltételező munkafolyamatokon, szakszerűségen alapul. Referenciáink egyben a garanciánk is. Nálunk egyszerű a megbízás, egyértelmű a felelősség, csökkenthető a járulékos költség és az érdemi munkára fordítható idő.

Uj Metalpin Kft.

Uj Metalpin Kft.

Cégünk 1990-ben alakult Metalpin Betéti Társaságként Budapest XII. kerületi székhellyel. Kitartó minőségi munkával sikerült a lakosság és a XII. kerületi Önkormányzat ingatlankezelő Hágó Kft. meghatározó kivitelezőjévé válnunk. 1991-ben sportegyesületet is létrehoztunk Metalpin SE. néven a kollektíva mentális fejlődése érdekében.

Varga Nádipari Vállalkozás

Varga Nádipari Vállalkozás

A nádtetőkészítés alapja, hogy a tetőt egyszer és jól, minőségi anyagok felhasználásával kell kivitelezni! Vállalkozásunk dolgozói a minőségi munkavégzés mellett kötelezték el magukat, elkészült tetőink saját termelésből (Fertő-tó) származó I/a. minőségi osztályba tartozó nádtermékek beépítésével készülnek.

Tuti menü